Leveransvillkor

När du handlar hos oss ingår alltid moms i det angivna priset. Fraktfritt över 995:- annars tas en avgift ut på 49:-. Notera att vi, förutom till Gotland, inte kan leverera till adresser som kräver båttransport inom Sverige.

Vi levererar endast inom Sverige och Danmark.

Leveranstiden är normalt ca 2–7 arbetsdagar, beroende på om produkten finns på vårt centrallager eller om den beställs på begäran direkt från leverantörens lager. Vi gör alltid allt vad vi kan för att hålla den uppskattade leveranstiden, för att du ska få hem dina produkter så snabbt som möjligt. Ibland kan det dock ta lite längre tid än beräknat, om vi till exempel får vänta på leverans från leverantören. Men vi levererar din beställning så fort vi bara kan. Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av produkterna.

Då vi också är en fysisk butik kan det hända att du klickar hem en vara i samma stund som en kund i butiken står i kö för att köpa samma vara. Då gör vi allt för att skynda hem en ny vara från vår leverantör och leveranstiden kan bli något längre. I värsta fall måste vi annullera ordern om varan skulle vara slutsåld. Vi kommer kontakta dig omedelbart om vi ser att något av detta skulle ske.

Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även en ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse i samband med att produkten/produkterna lämnar vårt lager. Du kommer också få med ett track and trace nummer så du kan följa din vara under leveransen.

Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan direkt till transportören samt till vår kundtjänst via e-post eller telefon. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du inspekterar ditt paket noggrant när du hämtar/tar emot paketet.
För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

Hämta själv i butiken i Sunne

Du kan välja att hämta ditt paket i vår butik i Sunne på adressen Kvarngatan 20. Då kryssar du i rutan "hämta själv på Garderob i Sunne". Vi kommer då att packa din vara och skicka sms när ordern är redo att hämtas. OBS! Ditt paket måste hämtas ut inom 48 timmar efter att du fått orderbekräftelsen. (Denna leverans är kostanadsfri).

Hämta själv på Pricken i Karlstad

Du kan välja att hämta ditt paket på Pricken i Karlstad (Åttkantsgatan 11, Haga i Karlstad). Då kryssar du i rutan "hämta själv på Pricken i Karlstad". Vi kommer då att packa din vara och skicka sms när ordern är redo att hämtas. OBS! Ditt paket måste hämtas ut inom 48 timmar efter att du fått orderbekräftelsen. (Denna leverans är kostnadsfri).